BJEGUNČEV POKLON?

Milijunska nekretnina Mamićeve cure u Zagrebu, a posebno je zanimljivo tko joj je prva susjeda

Riječ je o stanu na petom katu ukupne površine od 110,77 četvornih metara, kako se navodi u zemljišnim knjigama

Jelena i zgrada u Bužanovoj

 Instagram, Alfa Stan

Jelena P. iz Čitluka, koju mediji ovih dana povezuju sa Zdravkom Mamićem, u ljeto prošle godine uknjižila se kao vlasnica zagrebačkog stana u novogradnji u Bužanovoj ulici.

Riječ je o stanu na petom katu ukupne površine od 110,77 četvornih metara, kako se navodi u zemljišnim knjigama, a sastoji se od "hodnika, wc-a, kupaonice, dvije sobe, garderobe, kuhinje i dnevnog boravka s blagovaonicom površine 92,23 četvornih metara s terasom površine 18,54 četvornih metara".

Stan je kupljen od tvrtke Alfa stan Bužanova d.o.o., koja je bila investitor cijelog projekta, a zanimljivost je da stan u toj zgradi posjeduje i Vlatka Peras, predsjednica Dinama, čiji se stan također nalazi na petom katu.

image

Stambena zgrada, Bužanova-Štrigina

Alfa Stan

Također je Jelena P. kupila i dva garažna parkirališna mjesta, jedno od 12 četvornih metara i drugo od 13 četvornih metara. Riječ je luksuznom projektu, a cijene stanova dosezale su i po nekoliko tisuća eura po četvornom metru, inače tvrtka Alfa stan poznata je po novogradnji diljem Zagreba.

Jelena iza sebe ima brak koji je završio baš zbog Mamića, a sve je krenulo prije tri godine dok je navodno radila kao Mamićeva tajnica. On je tada još bio u zakonskom braku s Marinom Mamić s kojom ima i dvije kćeri, a iz prvog braka ima sina Marija. Jelenu i Marinu moglo se vidjeti na zajedničkim kavicama.

Više su puta viđeni zajedno u noćnom klubu Taboo u Mostaru te u separeu izmjenjivali nježnosti, piše Story.

Ne zna se je li u međuvremenu Mamić službeno okončao brak s Marinom, no ona još uvijek živi u stanu u Međugorju. Marina Mamić povukla se iz javnosti te navodno ne želi imati posla sa suprugom zbog njegove afere s duplo mlađom Hercegovkom. Iako su, pričaju mještani, redovito zajedno odlazili na misu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:29