HDZ LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE

MILINOVIĆ 'Car je gol! Sada je jasno za koga navija Jandroković, a dobro znam zbog čega je protiv mene i što mi ne može oprostiti'

 
 CROPIX

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković u srijedu je izjavio kako neće biti sastanka s predstavnicima ličko-senjskog HDZ-a, koje u Zagreb dovodi predsjednika Županijske organizacije Darko Milinović.

Kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović najavio je da će u srijedu s oko 200 članova stranke doći u stranačku središnjicu kako bi ih primili čelnici stranke, istaknuvši kako se ne radi ni o kakvoj pobuni.

"Politički tajnik Lovro Kuščević ih je informirao da do sastanka danas neće doći, i oni su o tome obaviješteni. Mnogo naših župana i predsjednika županijskih organizacija može organizirati autobuse, i više od 4-5 autobusa, no to nije način rješavanja političkih problema i ne želimo da to postane praksa", kazao je u srijedu ujutro pred Banskim dvorima Jandroković.

U ličko-senjskom HDZ-u sad se, kaže, vodi izborna utakmica, a koliko zna, većina je lokalnih organizacija dala podršku Milinovićevu protukandidatu Marijanu Kustiću.

Možda je to, kaže, razlog nervoze kod kolege Milinovića. "I kolega Kustić može tako organizirati autobuse", kazao je Jandroković i poručio da će se potruditi da se problemi oko izbora u Gospiću riješe na demokratski način.

U cilju im je, kaže Jandroković, da izbori prođu bez pritisaka, regularno. "Želimo osigurati da se izbori održe na najdemokratskiji mogući način. Poslat ćemo ljude iz središnjice da nadziru sam proces izbora", dodao je.

Milinović: Jandroković se javno svrstao u potpori Marijanu Kustiću

Kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović rekao je u srijedu da on ne može utjecati na 200 članova stranke koji su odlučili doći u stranačku Središnjicu istaknuvši kako se glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković javno svrstao u potpori njegovu protukandidatu Marijanu Kustiću.

"To je odlučilo 200 ljudi da dolazi, a ne ja. Ako oni odluče da ne dolaze, neće doći. Ako odluče da dolaze – hoće. Oni su odlučili da dolaze", rekao je Milnović Hini upitan o izjavi glavnog tajnika HDZ-a Gordana Jandrokovića kako neće biti sastanka s predstavnicima ličko-senjskog HDZ-a, koje u Zagreb dovodi predsjednik Županijske organizacije Darko Milinović.

"Car je gol. Napokon se glavni tajnik javno svrstao da da potporu Marijanu Kustiću. Glavni tajnik mi ne može oprostiti zašto sam bio protiv Istanbulske konvencije", rekao je Milinović.

Kandidat za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Milinović najavio je u utorak da će danas s oko 200 članova stranke doći u stranačku Središnjicu kako bi ih primili čelnici stranke istaknuvši kako se ne radi ni o kakvoj pobuni.

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković ustvrdio je pak u srijedu kako neće biti sastanka s predstavnicima ličko-senjskog HDZ-a koje u Zagreb dovodi Darko Milinović.

"Politički tajnik Lovro Kuščević ih je informirao da do sastanka danas neće doći, i oni su o tome obaviješteni. Mnogo naših župana i predsjednika županijskih organizacija može organizirati autobuse, i više od 4-5 autobusa, no to nije način rješavanja političkih problema i ne želimo da to postane praksa", kazao je Jandroković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:17