KOBNI GROBNIK

MILINOVIĆ SE IZ BOLNICE VRATIO U LIKU, ODMAH POKOSIO TRAVU Objavio i pismo djevojčice Eve: 'Sada se ne smijemo grliti i ljubiti, ali ja i ti hoćemo'

 
 Facebook

Bivši ministar zdravstva i ličko-senjski župan Darko Milinović prije nekoliko dana doživio je tešku nesreću kada je svojim motociklom, pri brzini većoj od 200 kilometara na sat, izletio u zavoju s grobničke trkaće staze. Pritom je zadobio potres mozga, prijelom ključne kosti i oguljotine nadlaktice.

- Ima Honda motor i Suzuki motor. Ovo je isto kombinacija Suzuki kapa i Honda kosilica možda bolja kombinacija jer s njom ne možeš na Grobnik nego košnja travnjaka... možda je to ipak bolja kombinacija... Eto, društvo, ja sam dobro i odradio dan nakon operacije košnju, a Ben je tu za svaki slučaj,da ne "zbrišem" na Grobnik - poručio je Milinović na svom Facebooku objavivši fotografiju sa svojim psom.

Milinović, inače ginekolog, kasnije se pohvalio pismom koje mu je poslala djevojčica Eva.

- Dragi doktore, vidjela sam da ste se slupali s motorom. Niste trebali voziti brzo, ali dobro ste prošli. Ja sam isto preživjela. Tako sam bila tužna, meni su pomogli, možda moji dokori mogu i vama pomoć - napisala je Eva.

- Ja ću vam doć' u Gospić, ja imam sliku s tobom i mojim prijateljicama. Jako sam tužna što ste nastradali na motoru, vi ste u Rijeci u bolnici, a ja sam danas dobro. Danas sam išla u Zagreb vaditi krv i snimati glavu i bila sam jako hrabra dok su mi vadili krv. Jako sam sretna što ste preživjeli. Ja vas jako volim, ali sada se ne smijemo grliti i ljubiti, ali ja i ti hoćemo. Puno vas pozdravljaju moji mama, tata, Lara i Karlo - napisala mu je u pismu koje je on objavio na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:24