OBRAČUN NA FACEBOOKU

Milinovića pogodio Plenkovićev komentar pa ga napao, u obranu šefa stao lički HDZ-ovac: ‘Lupetala...‘

‘Ističu se nekadašnji SKOJ-evci i samozvani Dambo ratnici, koji se bez imalo srama usude omalovažavati predsjednika Vlade RH‘

Ernest Petry i Darko Milinović

 Cropix

Ernest Petry, HDZ-ov župan Ličko-senjske županije, na Facebooku se osvrnuo na komentar Darka Milinovića, bivšeg potpredsjednika Vlade, ministra i župana, nekoć i jednog od najpopularnijeg HDZ-ovca, a danas predsjednika stranke LiPo, koji je Andreju Plankoviću jako zamjerio što je njegov svojedobni dolazak u Zagreb pred sjedištre HDZ-a nazvao ‘jogurt revolucijom‘.

Petry je stao u obranu svog šefa Plenkovića i u statusu napisao:

‘Tko to tamo pjeva u praznom autobusu?

Mnogobrojne usijane glave ovih dana postaju sve žešće i žešće, piskaraju, komentiraju, debatiraju sami sa sobom, pišu i plasiraju raznorazne floskule kako bi pokušali na bilo koji način pridobiti po lički rečeno “zera mrvica” medijske pozornosti…

Medijski prostor je u posljednje vrijeme kontaminiran ispraznim lupetanjima raznoraznih lupetala čija imena nisu dostojna ni spomena, a među prvacima se ističu nekadašnji SKOJ-evci i samozvani Dambo ratnici, koji se bez imalo srama usude izgovarati i omalovažavati predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića koji je u nekoliko godina više učinio za Ličko-senjsku županiju nego ta lupetala u svojih 20-ak godina vladanja, a da ne spominjemo doprinos jednog od ratnih zapovjednika iz Domovinskog rata, tri puta ranjavanog generala i ministra hrvatskih branitelja Tomu Medveda.

Ličanke i Ličani su uvijek bili ljudi tvrdog kova, odlučni i razboriti u svom hrvatstvu jer ih život kroz povijest nije mazio, ali ih je ujedno naučio da budu ponosne kćeri i sinovi dičnoga nam Velebita, a takvi ćemo i ostati.

I baš zato i radi takvih, treba ustrajati na izvornim načelima, a tima i takvima lupetalima još jednom pokazati crveni karton.

Uspjesi naše županije polako, ali sigurno brišu tragove dugogodišnje devastacije ovih prostora, a jednako tako i uspomenu na postojanje samoprozvanih heroja.

To ih uznemiruje i baca u očaj, ali u konačnici priče bolje je da su oni očajni nego žitelji Ličko-senjske županije‘, napisao je Petry.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 20:24