DIVLJAČKO PONAŠANJE

Milinovićev nećak demolirao prostorije u gospićkoj bolnici, ekspresno je izbačen iz stranke LiPO

Oštro osuđujem incident koji se dogodio. Nitko nema pravo rušiti pobjednički mentalitet koji stranka ima, izjavio je Darko Milinović
Lika portal putem anonimnog dopisa zaprimio je fotografije demoliranja gospićke bolnice; Darko Milinović (u krugu)
 Lika portal/Damir Krajac/CROPIX

Nećak bivšeg ministra zdravstva i aktualnog ličko-senjskog župana Darka Milinovića napravio je kaos u gospićkoj bolnici. Informaciju o incidentu putem aninimnog dopisa Lika portalu poslao je zaposlenik spomenute bolnice.

- Noćas je tko zna koji već put Dragan Jakovljević zvani Drajs divljačkim ponašanjem demolirao prostorije u gospićkoj bolnici. Na red su ponovno došle prostorije radiologije u bolnici gdje je nećak župana Milinovića zaposlen.

Uslijed divljanja, zaposlenici bolnice kao i pacijenti ustanove, kod kojih postoji strah od dotičnog, prestravljeni su i zgroženi... U navedenoj ustanovi kao šef radiologije zaposlen je Alen Zorić, koji je ujedno i šef Milinovićevom nećaku, a odnedavno je Zorić i tajnik Milinovićeve stranke LiPO...

Zanima nas hoće li se o ovom slučaju očitovati župan, hoće li tajnik stranke LiPO Alen Zorić reagirati jer mu je zaposlenik demolirao radne prostorije u bolnici i hoće li Sandra Čubelić kao ravnateljica gospićke bolnice pokrenuti stegovni postupak protiv Jakovljevića.

Kako se i dalje ne bi događali slični ispadi, kao zaposlenici bolnice molimo medije i državne institucije da se nas i pacijente bolnice hitno zaštiti - stoji u dopisu koji je objavio Lika portal.

O svemu se oglasio i sam Milinović.

- Oštro osuđujem incident koji se dogodio. Jakovljević je ekspresno izbačen iz stranke. Nitko nema pravo rušiti pobjednički mentalitet koji stranka ima - rekao je za 24sata Milinović dodavši kako će tužiti one koji tvrde da štiti svog nećaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 15:17