PUTEVIMA ESTRADE

Milinovićeva kći pjevat će na Dori

Mirna Milinović glazbom se bavi od osnovne škole, a prve pjevačke korake napravila je na natjeca-nju Prvi pljesak
 Vladimir Ivanov/Cropix

RIJEKA - Mirna Milinović, 18-godišnja kći ministra Darka Milinovića, okušat će pjevačku sreću na Dori. Tu nam je informaciju danas potvrdio njezin otac, koji nije želio otkrivati detalje da netko ne bi pomislio da svojim političkim vezama pomaže krčiti put kćerinoj glazbenoj karijeri.

Iza Mirne, mlađe Milinovićeve kćeri, već su mnoga estradna priznanja. Glazbom se, kažu obiteljski prijatelji, počela baviti u osnovnoj školi.

Duet s Oliverom

Ljubav prema muzici naslijedila je od oca pa je tako i ona pjevala u zboru u kojem je nekad davno pjevao njezin tata. Pohađala je glazbenu školu u kojoj je učila svirati glasovir, plesala je folklor, a prve prave pjevačke korake napravila je prije dvije godine na natjecanju Prvi pljesak u Gospiću.

Šira javnost za njezine glazbene sklonosti doznala je potkraj travnja, kada je nastupila u Gospiću na koncertu Olivera Dragojevića, s kojim je u duetu otpjevala pjesmu “Moj lipi anđele”.

- Imala sam veliku tremu, ali nestala je kad sam se popela na pozornicu - rekla je tada Mirna, čiji su nastup s Oliverom iz publike pljeskom popratili tata Darko, mama Blaženka, don Anđelko Kaćunko, gospićki gradonačelnik Milan Kolić...

- Od Mirne može nešto biti, ako joj se da prilika - prokomentirao je Oliver Dragojević. Ponosni otac Darko tada je škrto izjavio da je prezadovoljan njezinim nastupom.

Autorska skladba

Mirna koju, priča se po glazbenim krugovima, uoči nastupa na Dori savjetuje Jacques Houdek, osim što pjeva i piše pjesme. Tako je na Oliverovom gospićkom koncertu otpjevala i autorsku skladbu “Snažno”.

Inače, raspjevana brineta danas će pjevati na Prvom pljesku u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 05:59