BIVŠI KARAMARKOV SAVJETNIK

MILJENKO MANJKAS PONOVNO RADI ZA HDZ Angažiran je za savjetničke poslove vezane uz predstojeće parlamentarne izbore

Miljenko Manjkas
 Tomislav Kristo / CROPIX

Miljenko Manjkas, bivši televizijski urednik, koji je prije pet godina bio glavni savjetnik za medije tadašnjem šefu HDZ-a Tomislavu Karamarku, ponovno radi za tu stranku.

Manjkasa su u HDZ-u, kako doznajemo, angažirali za savjetničke poslove vezane uz predstojeće parlamentarne izbore. Izvori iz stranke kažu da je Manjkasova suradnja s HDZ-om počela još prije nekoliko mjeseci, u vrijeme unutarstranačkih izbora, pa se, očito, produljila i na parlamentarne izbore.

Manjkas koji je, kako je navedeno u njegovoj biografiji, svojedobno objavljenoj i na stranicama HDZ-a, bio analitičar predsjednika Franje Tuđmana, tijekom karijere bio je i urednik Informativnog programa HTV-a te njihove emisije "Motrišta", zamjenik direktora programa Nove TV, glavni urednik Večernjeg lista te osnivač Soundset radijske mreže i desnog portala Direktno.hr.

Poznat je i kao autor niza političko-povijesnih dokumentaraca, među kojima su "Jugoslavenske tajne službe", "Križni put - zločin bez kazne", "Lex Perković - tajna udbaškog ubojstva" i "Sasvim nepoznati Tuđman".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:07