‘BIO BI PRITISAK...‘

Ministar Anušić se nakon našeg članka predomislio: ‘Odlučio sam zamrznuti studentski status‘

Dodao je kako želi fakultet i profesore rasteretiti pritiska i interesa zbog dužnosti koju trenutno obnaša

Ivan Anušić

 Dragan Matic/CROPIX

Nakon što je Jutarnji list u ponedjeljak objavio dosad nepoznati status studenta ministra obrane Ivana Anušića, on je ipak odlučio zamrznuti svoj status studenta na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

"Nakon objave članka o mom studiju, uvidio sam da će moja ministarska funkcija ipak izazvati veliki interes i potencijalno stvarati pritisak profesorima fakulteta na kojem studiram, stoga sam odlučio zamrznuti studentski status", napisao je ministar obrane u ponedjeljak ujutro na društvenoj mreži.

Dodao je kako želi fakultet i profesore rasteretiti pritiska i interesa zbog dužnosti koju trenutno obnaša.

Podsjetimo, Jutarnji je otkrio kako je novi ministar obrane po završetku stručnog preddiplomskog Izobrazba trenera na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu upisao diplomsku razinu istog studija te je, kako nam je potvrđeno s fakulteta, trenutno u statusu apsolventa. Isto nam je tijekom vikenda potvrdio i sam ministar, kojega smo pitali kani li tijekom mandata nastaviti sa studiranjem.

"Neću zamrznuti status studenta. Kako sam sad u Zagrebu, bliže fakultetu, svakako ću si dati truda i nastaviti studij koji sam započeo prije dvije godine", odgovorio nam je Anušić u subotu.

Ministar je očito odlučio promijeniti mišljenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 19:23