NIJE OBAVIJESTIO JAVNOST

Ministar Bošnjaković prešutio prometnu nesreću: Dan nakon slučaja Habuš, sletio s ceste kod Ivanića

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković doživio je prometnu nesreću, a o tome baš nitko javnost nije obavijestio. Prekršajno je prijavljen zbog ugrožavanja sigurnosti prometa, javlja Novi list
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Na dan kad je vladajuća politička garnitura glasno napadala oporbu zbog prometnog udesa varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša još uvijek aktualni ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković doživio je prometnu nesreću, sletivši s automobilom s autoceste kod Ivanić Grada, a o tome baš nitko javnost nije obavijestio, javlja Novi list .

Tek nakon što su novinari postavili upit iz Policijske uprave zagrebačke potvrdili su da je Bošnjaković doista sudjelovao u prometnoj nesreći. Naime, 13. studenog nešto prije 13 sati kod čvora Ivanić Grad vozeći se osobnim automobilom marke Golf registracijskih oznaka ZG 9600-DB sletio je sa sjevernog kolnika.

Veliki specijal Jutarnjeg IZBORNI STOŽER 2011 >> sve o izborima pratite OVDJE

Nakon što je prošao preko travnate bankine Golf kojem je Bošnjaković bio za upravljačem završio je u žičanoj ogradi. Ošetivši automobil i ogradu ministar je prošao bez ozljeda. Prema policijskim informacijama u vozilu je u trenutku nesreće bio sam.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE OVDJE

Ministarstvo pravosuđa: Ministar nije prešutio nesreću

ZAGREB - Ministarstvo pravosuđa RH demantiralo je danas optužbe da je ministar D ražen Bošnjaković prešutio prometnu nesreću koju je doživio 13. studenog. Navodi se kako je Bošnjaković odmah po nesreći pozvao policiju te da je pristao na alkotest koji je bio negativan. Osim toga, Bošnjaković je na licu mjesta podmirio prekršajnu kaznu u iznosu od 600 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 08:02