REAKCIJA

MINISTAR BUTKOVIĆ 'Ne mogu govoriti o rekonstrukciji Vlade jer nisam zadužen za to'

Goran Marić i Oleg Butković
 Matija Djanjesic / CROPIX

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković izjavio je u utorak da je jako zadovoljan s onime što je učinjeno u njegovom resoru, te poručio da ne može odgovoriti na pitanje bi li rekonstrukcija Vlade trebala obuhvatiti i njegovo ministarstvo jer nije zadužen za to.

"Jako puno je toga učinjeno. Naravno da može više i bolje, svi smo tu da radimo što više, ali sam jako zadovoljan", kazao je Butković novinarima ispred Banskih dvora.

Na upit smatra li da bi rekonstrukcija trebala obuhvatiti i njegovo ministarstvo, kazao je da onaj tko radi rekonstrukciju mora na ta pitanja odgovarati.

"Radim svoj posao kao i druge kolege ministri. Onaj tko radi rekonstrukciju mora i na ta pitanja odgovarati. Ne mogu odgovarati na pitanja rekonstrukcije Vlade kada ja nisam zadužen za to", kazao je.

Butković je rekao da je dobro surađivao s ministrom državne imovine u ostavci Goranom Marićem budući da je Ministarstvo državne imovine jako bitno u rješavanju imovinsko-pravnih pitanja kod velikih projekata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 13:33