PONOVIO TEST

Ministar Horvat negativan na koronavirus, u samoizolaciji ipak ostaje još do petka

Nakon ponovljenog negativnog testa htio se vratiti na posao, no epidemiolozi su mu rekli da ipak ostane u samoizolaciji
Darko Horvat
 Damjan Tadic/Cropix

Nakon što je ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat završio u samoizolaciji jer je njegova pomoćnica pozitivna na koronavirus, on je danas objavio da se ponovno testirao i da je rezultat opet negativan.

Nakon ponovljenog negativnog testa htio se vratiti na posao, no epidemiolozi su mu rekli da ipak ostane u samoizolaciji do petka, kada ističu puna dva tjedna od zadnjeg bliskog kontakta s pozitivnom osobom.

'To znači da me danas nažalost neće biti u Hrvatski sabor na predstavljanju konačnog prijedloga Zakona o obnovi, u koji smo od prvog čitanja ugradili neke dobre i kvalitetne prijedloge koji su se pojavili od strane struke i saborskih zastupnika.

Naravno, od kuće ću pratiti cijelu današnju raspravu, za koju se nadam da će biti konstruktivna. Pomno ću slušati i sve amandmane koji će biti predloženi, a neke od njih sigurno ćemo još dodatno razmotriti.

Vjerujem kako će Zakon, uz moguće prihvaćanje pojedinih amandmana i neke dodatne intervencije, u Saboru biti izglasan do kraja idućeg tjedna uz što širi konsenzus', napisao je ministar Horvat na Facebooku.

Podsjetimo, Horvatova pomoćnica doc.dr.sc. Maja Marija Nahod dobrog je zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom, a svoje obaveze nastavila je obavljati od kuće u samoizolaciji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2022 20:38