SKUPOCJENI POKLONI

Ministar Marko Pavić potrošio 7.000 kuna na parfeme i vina: ‘Htio sam dodati osobni touch‘

Niti sam imao kreditnu karticu Ministarstva, niti sam ikad poklone refundirao na privatni račun - rekao je još uvijek aktualni ministar
 Goran Mehkek/Cropix

Marko Pavić, još uvijek aktualni ministar regionalnog razvoja i fondova EU, prema pisanju portala Telegram osobnom je karticom kupovao vina, parfeme i dezodoranse, a potom od Ministarstva tražio refundaciju tih troškova.

Telegram je objavio fotografiju računa na kojem se jasno vidi da je Pavić u Mulleru i Vrutku potrošio više od 7.000 kuna na parfeme, toaletne vodice, dezodoranse i za čak 36 butelja vina.

O čemu se radi, objasnio je sam Pavić.

- S obzirom na to da najviša razina nije sudjelovala na konferenciji u Zagrebu, mi smo odlučili poslati poklone poštom. Ja sam se osobno htio zahvaliti svima koji su sudjelovali.

Ističe kako je svaki ministar ili ministrica dobio/dobila poklon.

- Za 5 ili 6 ministara sam ja još osobno nadopunio poklone, htio sam dati jedan osobni touch i bit će uručeno kolegama - objašnjava Pavić, prenosi N1 televizija.

Pavić kaže kako je to kupovao osobno za kolege jer je htio da to bude osobni poklon.

- Niti sam imao kreditnu karticu Ministarstva, niti sam ikad poklone refundirao na privatni račun - rekao je.

Rekao je kako Ministarstvo može poslati popis o kojim se točno dužnosnicima radi.

- Radi se o 26 ministara kohezije. Ne vidim nikakav problem. Uobičajena procedura je da se daju osobni pokloni - veli Pavić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:05