ISPRAVAK INFORMACIJE

MINISTARSTVO OBRANE 'Krstičević na kolegiju nije rekao da je davanjem ostavke želio prodrmati sustav, da se zna tko je tko'

 Ante Čizmić/Hanza Media

Iz Ministarstva obrane u srijedu su reagirali na članak 'Ostajem ministar. Samo sam htio prodrmati sustav. Da se zna tko je tko', koji smo objavili na portalu Jutarnjeg lista.

U nastavku donosimo ispravak informacije koji su poslali iz MORH-a, a koji potpisuje voditelj Samostalne službe za odnose s javnošću i izdavaštvo brigadir Dražen Jonjić.

U tekstu novinara Krešimira Žabeca „Ostajem ministar. Samo sam htio prodrmati sustav. Da se zna tko je tko“, objavljenom u srijedu, 19. srpnja 2017. na web portalu Jutarnjeg lista, www.jutarnji.hr, u 13:18 sati, iznesene su neistinite tvrdnje, iz kojih čitatelji mogu izvući krive zaključke, kojima se kompromitira ugled Ministarstva obrane RH.

Naime, nije točna informacija koja se navodi u tekstu da je potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević na zatvorenom kolegiju užih suradnika održanom u Ministarstvu obrane izjavio: “Ostajem ministar obrane. Davanjem ostavke želio sam malo prodrmati sustav da se zna tko je tko”.

Nisu bile izrečene predmetne tvrdnje koje se navode u tekstu novinara Jutarnjeg lista i ovim putem ističemo kako ovakvo plasiranje netočnih navoda šteti ugledu ministra obrane i cijelog Ministarstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:06