PRIJAVE DO 16. TRAVNJA

MINISTARSTVO OBRANE UDVOSTRUČILO UPISNE KVOTE Traži se duplo više vojnih pilota nakon odluke o nabavi borbenih aviona F-16 Barak

 
F-16 Barak
 Profimedia, Alamy

Ministarstvo obrane raspisalo je javni natječaj za prijam u kadetsku službu za sveučilišni studij Aeronautika - vojni pilot za iduću akademsku godinu, upisna kvota povećana je s deset na dvadeset kandidata, a radi se i na razvoju i proširenju samog studija za potrebe školovanja vojnih pilota u svjetlu povećanog interesa zbog nabave borbenih aviona F-16.

U idućoj akademskoj godini u status kadeta/kadetkinja bit će primljeno do 20 kandidata/kandidatkinja, upisanih na prvu godinu sveučilišnog preddiplomskog i diplomskog studija (3+2 god.) na preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Aeronautika - vojni pilot na zagrebačkom Fakultetu prometnih znanosti, priopćili su u petak iz MORH-a, a rok za podnošenje prijava je 16. travnja.

Napominju kako je ove godine godišnja upisna kvota za taj studij povećana sa 10 na 20 kandidata, kao i da se radi "na razvoju i proširenju studija aeronautike za potrebe školovanja vojnih pilota u svjetlu povećanog interesa zbog nabave borbenih aviona F-16 C/D Barak".

Više o natječaju i koje sve uvjete morate ispunjavati, možete saznati na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2022 10:45