SLUČAJNO ILI NAMJERNO?

Ministrica kulture na Fejsu lajkala Milanovićevu objavu u kojoj žestoko napada njenog kolegu Butkovića. Brzo je obrisan

- Olja, ima li člana tvoje obitelji koji se nije okoristio državnim novcem od kad si ministar?, upitao je Milanović

Nina Obuljen i Oleg Butković

 Tonci Plazibat/Cropix/Cropix

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek (ili netko tko joj vodi Facebook profil) lajkao je status Zorana Milanovića u kojem predsjednik ozbiljno napada njezina kolegu iz Vlade, ministra Olega Butkovića.

- Olja, ima li člana tvoje obitelji koji se nije okoristio državnim novcem od kad si ministar? Zna se već, braco bivši policajac s 25 godina je preko noći postao uspješni kamiondžija pa i veleposjednik skupog zemljišta uz more. Jasno, ako si brat HDZ-ovog ministra možeš kupovati i pomorsko dobro. Al nije Olja zaboravio ni oca. Najprije je tata Butković od Ministarstva turizma dobio 110 tisuća kuna za obnovu svog kampa Povile, a onda je Oljino Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture dalo osam milijuna kuna za gradnju novog lukobrana u uvali Povile - direktno pred restoranom tate Butkovića.

Osam milijuna kuna državnog novca, Olja, potrošio si da bi obiteljska birtija više zarađivala. Jasno je da Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa ni u jednom slučaju nije našlo ništa sporno. Jer, država je HDZ-ovcima bankomat.

P.S. O lažima koje si napisao čujemo se kasnije, javim ti se iz Hrvatskog Zagorja s Uskrsne pištole, napisao je Milanović u objavi za koju su s profila Nine Obuljen stavili ‘lajk‘.

Ubrzo nakon što je ta informacija objavljena u medijima, ‘lajk‘ je nestao.

image

Lajk Nine Obuljen

Screenshot/

Inače, sukob između Milanovića i Butkovića, koji traje već danima, nastavljen je i danas. Više o tome možete pročitati ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 20:41