OŠTRA REAKCIJA

MINISTRICA OPAČIĆ O IZJAVAMA ŽELJKICE MARKIĆ 'To je zastrašujuće!'

Nedavne izjave Željke Markić mnogi su dočekali s negodovanjem, pa tako i ministrica Milanka Opačić koja je takve izjave nazvala zastrašujućima.
Zagreb, 220913.Opcinski sud.U povodu obiljezavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad zenama potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i Mladih Milanka Opacic polozila je vijenac i lampion pred sudnicom u Opcinskom gradjanskom sudu u Zagrebu. Ovaj dan obiljezava se s osnovnim ciljem da se drustvo senzibilizira na problematiku nasilja te kao dan sjecanja na tragicno ubojstvo triju zena, te teskog ranjavanja zapisnicarke suda prilikom odrzavanja brakorazvodne parnice 22. rujna 1999. godine.Na fotografiji: Milanka Opacic.Foto: Marko Todorov / CROPIX
 Marko Todorov / CROPIX

Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić komentirala je nastup Željke Markić koja je u jednom intervjuu kazala kako bi dijete radije dala u dom nego ga dala na odgajanje istospolnom paru te da djeca koja žive sa samohranim roditeljima žive u neprirodnom okruženju.

'To je zastrašujuće, jer što je s djecom koja su odrasla s bakom i djedom, ili djecom kojoj je jedan roditelj umro ili s djecom čiji je otac poginuo u ratu pa žive samo s majkom', kazala je Opačić, prenosi Dnevnik.hr .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:14