OBJAVA NA FACEBOOKU

Mirjana Hrga brani braću Mamić: ‘Nemojte mi popovati o divljim Hercegovcima...‘

Kazala je kako je nisu ni zadužili, ni potplatili, već da samo misli da su napravili puno za hrvatski nogomet
Mirjana Hrga
 Boris Kovacev/Cropix

Nakon što je Vrhovni sud potvrdio presudu od šest i pol godina zatvora bivšem čelniku Dinama Zdravku Mamiću, dok je njegovom bratu Zoranu smanjena zatvorska kazna na četiri godine i osam mjeseci, na Facebooku je slučaj prokomentirala Mirjana Hrga.

Poznata voditeljica pokušala je obraniti braću Mamić kazavši kako Zoran radi odličan posao, a da 'bez Zdravka ne bi bilo ni ove reprezentacije kojom smo se kitili kao zadnji svjetski kicoši'. Dodala je i kako je nisu ni zadužili, ni potplatili, već da samo misli da su napravili puno za hrvatski nogomet kao jedan od najjačih brendova.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

'Uoči uzvrata u Zg, trener Dinama ide u zatvor.

Dolazi zvučni Tottenham.

I sad, nemojte mi popovati kako je pravda iznad svega i kako je "zdravo društvo samo ono bez trule klice koja kvari preostala nevinašca" jer unaprijed najavljujem da mi se ne polemizira.

Mislim da je Tottenham u Zagrebu veća stvar od samog nogometnog događaja i to zna svaka dobronamjerna budala.

Mislim da Zoran radi odličan posao.

I još jedna stvar: bez Zdravka ne bi bilo ni ove reprezentacije kojom smo se kitili kao zadnji svjetski kicoši.

Da. To je moje mišljenje.

Nisu me zadužili, nisu me potplatili, nisam ručala ni ljetovala na njihov račun, nisu mi svojim vezama zaposlili nećake, samo mislim da su napravili puno za hrvatski nogomet kao jedan od najjačih brendova.

Poznajem ih obojicu. Živjeli su nekada davno u selu kraj mojeg rodnog grada. Bili su simpatični momci.

Zdravko je uvijek bio na svoju ruku, najgori za sebe, ali znao je ljudski red. Pomoći sirotinji bez da zvoni na sva zvona, sažalit se nad svakim, počastiti i najzadnju bitangu...

Jednom mi je rekao: "Što misliš koliko sam ja morao dovesti Brazilaca, kupiti po stan, auto roditeljima, platiti kartu da obiđu sina u Hrvatskoj, sinu isto namjestiti stan, auto, plaću a od njih 10 možda jedan vrijedi".

Ponovno kažem - krene li mi sada netko popovati o divljim Hercegovcima koji su upropastili hrvatski nogomet i Dinamo - neću polemizirati. Mislite što hoćete. Možda ste i u pravu. Ja imam svoj dojam' - zaključila je Hrga na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. lipanj 2022 03:06