USKORO DAJE ISKAZ

Miro Bulj jedva čeka Mesićevu tužbu: ‘Dokazat ću da je elementarna nepogoda hrvatskog naroda‘

Mesić je tužio Bulja zbog Facebook statusa, a od njega traži novčanu naknadu od 30 tisuća kuna
Miro Bulj
 Goran Mehkek/Cropix

Član vodstva Mosta Miro Bulj izjavio je u ponedjeljak kako jedva čeka početak suđenja na kojem će dokazati da je bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić elementarna nepogoda hrvatskog naroda i krivokletnik.

"Veseli me tužba Stipe Mesića i jedva čekam početak suđenje gdje ću dokazati da je Mesić elementarne nepogode hrvatskog naroda i krivokletnik", rekao je Bulj Hini dodavši kako bi iskaz trebao dati tijekom predstojećih 15 dana.

Potvrdio je i da Mesić od njega traži novčanu naknadu od 30.000 kuna.

Mesić je tužio Bulja zbog Facebook statusa u kojem je taj 'mostovac' bivšeg predsjednika nazvao "elementarnom nepogodom za Hrvatsku" i "klevetnikom naše države".

Bulj poručuje kako Mesić njemu i Mostu neće nikada oprostiti jer su mu uzeli ured "koji nije zaslužio", a na što su 'mostovci' ponosni.

"Mesić je jedna od većih štetočina koja se pojavila na političkoj sceni Hrvatske. Učinio je veliko zlo narodu dijeleći ga. Najprije je pjevao ustaške pjesme u Australiji kada smo trebali biti najsložniji, da bi dobio čekove od naših ljudi za obranu od velikosrpske agresije koji je navodno izgubio, da bi danas glumio nekakvog partizana," tvrdi Bulj.

Poručuje i kako je Mesić bio "tajni svjedok Haaga, otvorio je arhive iz Domovinskog rata šleperima je slao dokumentaciju koja je bila klasificirana".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:34