SPLITSKO-DALMATINSKA

Miro Bulj poziva sve osim HDZ- a i Kerumove stranke da podrže Ivicu Kukavicu za šefa Skupštine

Ivica Kukavica je istaknuo kako je Most u političku utakmicu ušao da bi se napravile promjene u Splitsko-dalmatinskoj županiji
Ivica Kukavica i Miro Bulj
 Ante Cizmic/Cropix

Mostov Miro Bulj najavio je u četvrtak kako će ta stranka za predsjednika Županijske skupštine Splitsko-dalmatinske županije predložiti Ivicu Kukavicu, koji je bio Mostov kandidat za župana, te je pozvao sve da podrže njihov prijedlog.

Bulj, skupštinski vijećnik i gradonačelnik Sinja, rekao je kako je Most bio najjača oporba koja je ukazivala na nezakonitosti i loše upravljanje županijom te ne žele da ih se svrstava u koalicije s bilo kime.

"Ne bi spominjao one koji nam dociraju i uzimaju nas u usta bez ikakvog razloga i uvlače nas u koaliciju s onima protiv kojih se mi cijelo vrijeme borimo, to je nekorektno", kazao je Bulj, osvrnuvši se time na poziv Domovinskog pokreta (DP) na dogovor oko većine koju bi činili vijećnici HDZ-a, Mosta i DP-a.

image
Ivica Kukavica
Josko Supic/Cropix

"Mi smo jasni i predlažemo moga suborca Ivicu Kukavicu za predsjednika skupštine i očekujemo potporu svih, a naravno da tu ne očekujemo potporu od HDZ- a i HGS-a. Ako žele glasati mogu za Ivicu Kukavicu", rekao je Bulj na konferenciji za novinare.

Ivica Kukavica je istaknuo kako je Most u političku utakmicu ušao da bi se napravile promjene u Splitsko-dalmatinskoj županiji te je pozvao sve da ga podrže kao nestranačkog kandidata koji će biti jamstvo da će se svaka dobra ideja iz bilo kojeg političkog spektra javno raspraviti u skupštini bez zakulisnih igara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 12:29