ŽELI EUROPSKU PRAKSU

Miroslav Maškarin odbio 2,47 milijuna kuna odštete od riječkog KBC-a

Jedino što se zaključilo je da će se zatražiti novo medicinsko vještačenje Maškarinovih ozljeda, nakon čega će se još jednom razmatrati visina odštetnog zahtjeva
Rijeka, 090909.Na Opcinskom sudu u Rijeci danas je nastavljeno sudjenje u gradjanskoj parnici Maskarin protiv Klinickog bolnickog centra (KBC) Rijeka za odstetu od 13 milijuna kuna. Miroslavu Maskarinu je 10. srpnja 2006. godine prilikom rutinske operacije slijepog crijeva u rijeckom KBC-u ozlijedjena trbusna aorta te posljedicno amputirana noga. Na slici: odvjetnik Miljenko Baric i Miroslav Maskarin ispred zgrade suda.Foto: Tea Cimas / Cropix
 Tea Cimaš / CROPIX

RIJEKA - Odvjetnici Miroslava Maškarina odbili su 2,47 milijuna kuna koliko im nudi riječki KBC-e za odštetu u slučaju koji je prije pet godina zgrozio javnost .

Mladić s Raba uslijed komplikacija prilikom rutinskog zahvata odstranjivanja slijepog crijeva ostao je bez noge, jedva je preživio i danas je teški invalid.

Na još jednom u seriji sudskih ročišta u više parnica pokrenutih na riječkom Općinskom sudu, a trajalo je punih pet sati, jedino što se zaključilo je da će se zatražiti novo medicinsko vještačenje Maškarinovih ozljeda , nakon čega će se još jednom razmatrati visina odštetnog zahtjeva.

Maškarinovi su odvjetnici, pozivajući se na europsku praksu zatražili 13,7 milijuna kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 01:50