SMRT U DUBROVNIKU

Misteriozna smrt mladog Australca: Kašljao je, završio na operaciji i umro. Preminuo je bez očita razloga...

Daniel Reddie (26) imao je napada kašlja i slabosti. U bolnicu je primljen tek nakon što je poćeo povraćati. Nakon neuspješne operacije preminuo je bez očita razloga
 geelongadvertiser.com.au

DUBROVNIK - Daniel Reddie, 26-godišnji australski turist iz Geelonga preminuo je nakon što je u petak hospitaliziran u dubrovačkoj bolnici zbog iznimne slabosti i kašlja, javlja stranica geelongadvertiser.com.au .

Reddie nije mogao prestati kašljati još na letu za Hrvatsku još prije mjesec dana, a napadi bi dolazili i odlazili. Zbog iznimne slabosti prošlog je petka prijepodne u dubrovačkoj je bolnici zatražio detaljan pregled, međutim liječnici su ga odbili. Tek kada mu se stanje pogoršalo u petak navečer, kada je počeo povraćati i više nije mogao stajati na nogama, primljen je na odjel hitne službe gdje mu je ustanovljeno da ima tekućinu u abdomenu.

Liječnici su ga hitno operirali, no tekućinu nisu našli. Sat i pol nakon operacije Reddie je doživio srčani udar i umro.

Njegova obitelj sada s nestrpljenjem iščekuje rezultate preliminarne obdukcije koju su liječnici obavili tijekom prošle noći . Roditelji 26-godišnjeg Australca navode kako im je sin godinu i pol dana planirao put u Dubrovnik u kojeg je došao iz Londona. Opisuju ga kao zdravog mladića i sportaša. Kašalj mu se nije povukao niti nakon terapcije antibioticima.

Njegovi su prijatelji njegovu Facebook stranicu napisali brojne poruke žalosti.

Nakon još uvijek nerazjašnjene smrti Australke Britt Lapthorne koja je isto preminula u Dubrovniku , Reddieova je smrt također velika zagonetka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 13:36