HUMANITARNA AKCIJA

MLADEŽ BANDIĆEVE STRANKE DARIVALA DJECU U KLAIĆEVOJ BOLNICI 'Želimo pokazati da živimo rad i solidarnost 365 dana u godini!'

 
 Stranka rada i solidarnosti

U subotu su Mladi 365 Bandić Milan - Stranke rada i solidarnosti podijelili poklon pakete za djecu s odjela dječje ortopedije i abdominalne kirurgije Klinike za dječje bolesti Zagreb.

Mladi 365 su prethodnog vikenda prikupljali novčana sredstva za donaciju koja su u subotu uplaćena na žiro račun dječje bolnice u Klaićevoj.

- Svjesni toga kako se puno humanitarnih akcija provodi u blagdansko vrijeme, htjeli smo se uključiti i s ovim mali znakom pažnje i solidarnosti pokušati izmamiti osmijehe na dječja lica koja nisu te sreće da blagdane provedu u toplini svoga doma i uz obitelj. Prilikom obilaska bolnice osjetila se s jedne strane tuga, a s druge strane barem trenutak sreće i uzbuđenja kada su djeca vidjela kako stižemo sa poklonima i kako je uz nas i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji ne samo u ovoj, već i u svakoj akciji mladih daje maksimalnu podršku i stavlja sebe i svoje vrijeme na dispoziciju za bilo kakvu pomoć oko organizacije i realizacije ideja mladih, kažu Mladi 365.

Podsjećaju da se akcije Mladih 365 provode tijekom cijele godine, neke su humanitarnog karaktera, neke se održavaju sa ciljem poboljšanja kvalitete života na područjima gradskih četvrti, a neke kako bi se jednostavno ljudima komunicirale ideje solidarnosti za koje se zalaže predsjednik njihove stranke.

Stranka rada i solidarnosti

- Izdvojili bismo samo nekoliko akcija na inicijativu mladih kao što su darivanje krvi u Petrovoj 3 na koju se odazvalo preko 300 članova stranke, čišćenje potoka na Črnomercu, uređenje dječjeg parka u Lučkom, i još mnoge druge. Za kraj želimo napomenuti kako svojim primjerom želimo pokazati da slijedimo ideale predsjednika stranke i želimo pokazati da živimo rad i solidarnost 365 dana u godini, poručuju iz stranke.

Stranka rada i solidarnosti

- U ovo blagdansko vrijeme odlučili smo posjetiti Kliniku za dječje bolesti u Zagrebu i razveseliti one najmlađe koji nisu u toplini svog doma već su, nažalost, u bolnici. Zahvaljujem ravnatelju prof. dr. sc. Goranu Roiću i pomoćnici ravnatelja za sestrinstvo i Glavnoj sestri klinike gospođi Aniti Mišković što su nas lijepo primili i proveli po zavodima na kojima leže bolesna djeca. Isto tako zahvaljujem predsjedniku naše stranke gospodinu Milanu Bandiću koji je došao, kao i uvijek, te podržao aktivnost Mladih 365 Stranke rada i solidarnosti. Sretna sam što su nam se pridružili i pročelnik za zdravstvo Grada Zagreba dr. sc. Vjekoslav Jeleč i ravnateljica Stomatološke poliklinike Zagreb dr. sc. Petra Nola Fuchs sa kćeri Tarom, izjavila je predsjednica Mladih 365 dr. sc. Natalija Prica Oreški.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 13:51