PORUKE NA FACEBOOKU

Mladež HDZ-a: Buduća Vlada je glumačka akademija, a mi smo krila koja ne mogu podrezati

Mladi HDZ-ovci poručuju da je 'buduća Vlada glumačka akademija, zajednica demagoga koje veže isključivo interes' te da će 'vrijeme pokazati tko je bio u pravu'
 Facebook

KARLOVAC - U Karlovcu se tijekom ponedjeljka nisu čule ni vidjele ni poražene niti pobjedničke političke opcije, no to se ne može reći za 'virtualni Karlovac'. Na svojem Facebook profilu se oglasila nadaleko poznata Mladež HDZ-a koja očito tuguje govoreć 'dani su pred nama, bez imena i boja' i 'zahvaljući svima koji su dali potporu najjačoj stranci'. Kažu da će 'izvući pouku i vrlo brzo se vratit na tron'.

- Buduća Vlada je glumačka akademija, zajednica demagoga koje veže isključivo interes. Vrijeme će pokazati tko je od nas bio u pravu. Nadajmo se da cijena neće biti preskupa. Narode hrvatski, otvorite oči i uši, jer, vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada - poručuju mladi HDZ-ovci.

Napominju da je ' Mladež Hrvatske demokratske zajednice velika obitelj , utemeljena na vjeri, demokršćanskim temeljima, to je puno više od politike'.

- Mi smo krila koja ne mogu podrezati, koliko god to neki pokušavali, neka nam ovo bude poticaj za daljnji trud i rad. Vratit ćemo se - poručuju HDZ-ovci.

Njihov bivši kompanjon, nedavno osuđeni Željko Goršić, sin istoimenog tajnika u MORH-u na svojem je profile napisao 'nepokoreni Turanj' .

- Mogu proći svugdje, ali ne i ovdje, nikad nisu i neće, uvijek na braniku domovine - napisao je slaveći pobjedu HDZ-a u svojoj gradskoj četvrti.

Na Turnju je HDZ uvijek suvereno pobjeđivao, no ne i na nedjeljnim izborima. Na jednom biračkom mjesti u toj četvrti je doista dobio više glasova, ali na drugom je poražen, kao u velikoj većini ostali karlovačkih četvrti i mjesnih odbora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:41