POKRENULI POSAO

Mladi Zagorci radili dva posla u sezoni, skupili novac, pa otvorili street bar u Zagrebu koji je postao hit!

Iako nude azijsku hranu, ističe se jedno jelo kojim odaju počast svome Zagorju: tortilja od puretine s mlincima
 Zagorje.com/
Iako nude azijsku hranu, ističe se jedno jelo kojim odaju počast svome Zagorju: tortilja od puretine s mlincima

Dvojica mladih Zagoraca su nakon završetka kulinarske škole u Zaboku i prakse u eminentnim restoranima otvorili svoj street bar u Zagrebu.

Kako bi skupili novac za ulaganje u posao, radili su sezonski, čak i po dva posla. Lovro Novina (20) iz Gornje Stubice i Karlo Šoštarić (19) iz Donje Pačetine sada su vlasnici street bara ‘Heat i apetit‘ na Horvaćanskoj cesti 31. Prostor su sami uredili, a lokacijom žele privući studente sa Save. Nude jela bazirana na azijskoj kuhinji. Glavni chef je Petar Banović iz Zaprešića.

image
Zagorje.com/

– Ljudi se u današnje vrijeme, pogotovo u Zagrebu, sve više okreću istočnoj kuhinji, stoga je ovo bio logičan izbor za kreiranje menija, ispriča...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. prosinac 2025 19:43