ZA DRUGAČIJU ZEMLJU

Moja Hrvatska okupila više od 12 tisuća obožavatelja

Facebook stranica velike akcije Jutarnjeg lista za drugačiju zemlju, ' Moja Hrvatska ', u manje od dva tjedna, uspjela je okupiti više od dvanaest tisuća fanova.

Moja Hrvatska, mjesto gdje čitatelji mogu jasno iznijeti probleme s kojima se susreću u svakodnevnom životu, od korupcije preko spore birokracije do dugačkih redova u bolnicama, ili poslati svoje ideje za bolji život, svakog dana ima sve više i više istomišljenika kojima je dosta stajanja prekriženih ruku u nadi da će se problemi sami riješiti.

- Svaka čast! Moramo krenuti mjenjati od sebe! A onda će se lagano i ostalo krenuti mjenjati! Super akcija, nije ni čudo da je tako brzo narasla - napisala je na 'zid' akcije članica grupe Marija Babić.

S njome se slaže i član Željko Dautanec koji je svoje mišljenje također iznio na Facebook zidu.

- Pa svi smo mi zainteresirani za bolju Hrvatsku. Tko ne želi bolji standard? Svi trebamo stati protiv korupcije i vršit pritisak na nadležne institucije da se pokrenu. Nije to problem od jučer, ne trebamo to radi EU nego radi sebe - objasnio je Željko.

Akcija Moja Hrvatska ide i dalje, zato pozovite prijatelje, kolege i roditelje da se pridruže Facebook stranici i time učine mali, ali vrijedan korak na putu ka drugačijoj zemlji. Jutarnji list vam obećaje, čut će vas cijela Hrvatska.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:08