ĆORIĆEV ODGOVOR

‘Moja jedina veza sa SDP-om je čišćenje nereda u mojim resorima nakon Milanovićeve Vlade‘

Ćorić je kazao i da mu nije u interesu komentirati izjave predsjednika Milanovića
Tomislav Ćorić i Zoran Milanović
 Cropix

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić se tijekom razgovora s novinarima osvrnuo na današnje izjave predsjednika Zorana Milanovića.

- Moja jedina veza sa SDP-om je čišćenje nereda u mojim resorima nakon Milanovićeve Vlade, kazao je Ćorić nakon užeg kabineta Vlade.

- Moguće da je moj životopis bio na njegovom stolu, međutim, ja nikada nisam poželio niti pristao ući u SDP. Bernardića znam od 1997., ljetovanje u Grazu, njegovo davno - kazao je te dodao da nikada nije s njim razgovarao o ulasku u SDP.

- Shvaćam da je izlaganje predsjednika uzrokovano izjavom od jučer gdje sam na pitanje o problemu ovrha odgovorio argumentacijom koja stoji, a to je da je Vlada premijera Plenkovića po pitanju ovršenih učinila čitav niz iskoraka - kazao je.

- Neukusno je da predsjednik vlade koja nije zaštitila ovršene građane sada nama dijeli lekcije. Držim da to nije ukusno. Ako sam prešao granicu ja ću se ispričati - kazao je Ćorić.

Kazao je i da mu nije u interesu komentirati Milanovićeve izjave.

Podsjetimo, Milanović je danas prilično oštrim riječima komentirao i ministra gospodarstva Tomislava Ćorića.

- Taj "mađarski potrčko" će meni dijeliti lekcije? Pa on prvo sve javlja Mađarima, a tek onda nama. Ćorić je 2012. bio docent na Ekonomskom fakultetu i njegov CV se tada preko Davora Bernardića našao na mojem stolu. Htio je promociju, ali ja takve dotepence nisam primao. Pa se onda uvalio u HDZ. Zato sam ja za Plenkovića Milanović, a za Ćorića "gospodin predsjednik Republike" - kazao je Milanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:29