DARINKO DUMBOVIĆ

‘Moja obitelj iza sebe ima 200 godina privatnog biznisa. Svu imovinu možemo opravdati u 5 minuta‘

‘Naša imovina je transparentna. Poduzetnik sam od ’79. godine. Moja obitelj dosad nije radila na obnovi, rekao je Dumbović‘
Darinko Dumbović
 Bruno Konjevic/Cropix

Gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović govorio je u Dnevniku N1 televizije o optužbama koje se posljednjih dana iznose protiv njega. Osvrnuo se i na nedavni verbalni napad na njega jednog muškarca, za što je Dumbović optužio Most i HDZ.

- I dio HDZ-a i Stožera, kada su vidjeli u što su se upetljali, morali su povući ručnu. Incident mogu napraviti samo incidentne osobe. Grad Petrinja je destinacija svih mogućih frustracija. I kad incidentne osobe uzmu stvar u svoje ruke… poruke sa skupova ne idu samo prema gradonačelniku, rekao je Dumbović i dodao da je potrebno zajedništvo.

Komentirao je i optužbe o nepostojanju kriterija za podjelu pomoći i donacija.

- Ja nisam skladištar i ne mogu odlučivati o svemu onome što se radi. Ali oni sigurno nisu u pravu, rekao je Dumbović za N1 i dodao da je sve što je stiglo i praćeno, no da ipak postoji i mogućnost da u takvim situacijama netko bude 'nepriličan'.

Na prosvjedu su Dumbovića pitali i 'gdje su pare', a on odgovara:

- Obitelj Dumbović iza sebe ima 200 godina privatnog biznisa. Nijedan političar ne može reći da dolazi iz obitelji koja cijela živi od svog rada. Svoju imovinu svi možemo opravdati u pet minuta. Naša imovina je transparentna. Poduzetnik sam od ’79. godine. Moja obitelj dosad nije radila na obnovi, rekao je Darinko Dumbović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:59