NADA SE SRETNOM KRAJU

'MOLITE, TO JE JEDINO ŠTO MOŽETE. A MI ĆEMO DATI SVE OD SEBE' Pomorac koji sudjeluje u potrazi za hrvatskim kapetanom otkrio nove informacije o akciji

Dino Miškić (u krugu)
 BOURBON OFFSHORE

Filipinski pomorac, član posade trgovačkog broda koji je trenutno uključen u potragu za hrvatskim kapetanom Dinom Miškićem i njegovom posadom, razgovarao je sa suradnikom portala Morski.hr i opisao kako izgleda potrega za unesrećenim pomorcima.

"Još uvijek tražimo. Vrijeme je dobro, ali ne vidimo ništa. Bio sam sinoć na dužnosti i bila su tri broda u akciji traganja i spašavanja. ALP Striker vodi i zadaje uzorke potrage, sad za pet brodova. Upravo su nam zadali novi uzorak. Dajemo sve od sebe. Nadam se da ćemo pronaći nešto", poručuje ovaj Filipinac.

Kaže da nije vidio nijednu letjelicu dok je bio na straži te da nije siguran jesu li zrakoplovi uopće uključeni u potragu.

Potraga za nestalim pomorcima teško mu pada i zato što je jedan od njih njegov sunarodnjak.

"Molitva, molitva, molitva… to je jedina stvar koju možete napraviti u ovome trenutku, a mi ćemo dati sve od sebe u potrazi", ispričao je ovaj mladi filipinski pomorac za Morski.hr prije nego što se vratio svojim zadacima na brodu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:56