ZABORAVILI GA

'MORAM TO REĆI, INAČE BIH PUKNUO' Saborski zastupnik otkrio kako je izigran od strane oporbe kod pokušaja opoziva Martine Dalić: 'Baš sam ljut!'

 
Goran Aleksić i Martina Dalić
 Goran Mehkek / HANZA MEDIA

Goran Aleksić, saborski zastupnik SNAGE, oglasio na Facebooku oko pokušaja opoziva Martine Dalić koji je neslavno propao.

Njegov status pod nazivom 'Moram to reći, inače bih puknuo' prenosimo u cijelosti.

'S opozicijom sam dogovorio da kod zahtjeva za opoziv Martine Dalić ide i točka 7. koja glasi:

"7. Osim svega navedenoga, ministrica Dalić konstantno ignorira važnost zaštite potrošača oštećenih nezakonitim poslovanjem hrvatskih banaka, pa je tako ministarstvo kojem je na čelu odbilo prihvatiti prijedlog da se zakonom omogući vansudsko obeštećenje hrvatskih građana oštećenih nezakonitim povećanjima kamatnih stopa, a što je već pravomoćno utvrđeno kolektivnom sudskom presudom iz zasad jedinoga kolektivnog sudskog procesa u RH. Očigledno je da ministrica Dalić predstavlja produljenu ruku nepoštenih banaka, čija je nepoštenost pravomoćno sudski utvrđena, te onemogućuje sustavno obeštećenje hrvatskih građana na temelju relevantne pravomoćne sudske prakse."

Ono što je otišlo u proceduru ima samo 6 točaka, nema sedme točke. Ne znam što bih rekao. Svi smo se dogovorili da ide i sedma točka, i sada te sedme točke nema.

Da sam znao što će se dogoditi, ja ne bih potpisao!

Baš sam ljut!', napisao je na Facebooku Aleksić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. rujan 2023 16:58