SELIDBA

Morate izraditi novu osobnu ili putovnicu? Zagrebačka policija objavila velike promjene

Od utorka 2. svibnja 2023. građani umjesto u Petrinjskoj 30 zahtjeve za osobne iskaznice i putovnice podnose u Ulici grada Vukovara 70.

Petrinjska 30, ilustracija

 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Policijska uprava zagrebačka je u posebnom priopćenju objavila velike promjene vezano za podnošenje zahtjeva za izradu nove osobne iskaznice i putovnice za Zagrepčane.

Naime, od utorka 2. svibnja 2023. građani umjesto u Petrinjskoj 30 zahtjeve za osobne iskaznice i putovnice podnose u Ulici grada Vukovara 70.

Građani koji su prethodno podnijeli zahtjev za osobne iskaznice i putovnice u Petrinjskoj 30, a koje su im izrađene, preuzimaju ih u Petrinjskoj 30 i to u prizemlju, od 7 do 19 sati.

Iz PU zagrebačke upozoravaju da se od utorka zbog cjelovite obnove objekta, poslovi prebivališta i podnošenja zahtjeva za osobne iskaznice i putovnice neće se, kao do sada, obavljati na adresi u Petrinjskoj 30.

Poslovi oružja i državljanstva i dalje se obavljaju u Petrinjskoj 30 i to u vremenu od 8 do 15 sati.

U žurnom postupku zahtjevi za osobnu iskaznicu i putovnicu podnose se jedino na adresi Ulica grada Vukovara 70. Sve ostale informacije mogu se pronaći na adresi zagrebačke policije.

Poslovi prebivališta, osobnih iskaznica i putovnica od utorka, 2. svibnja 2023., obavljat će se na sljedećim lokacijama:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:47