RASPRAVA NA FACEBOOKU

Most koristi dječaka u kampanji protiv covid potvrda, odmah je izbila svađa: ‘Ovo je bezobrazno!‘

‘Ovim referendumom onemogućuje se prislino cijepljenje naše djece‘, napisao je Troskot u svojoj objavi
 Facebook/Zvonimir Troskot

Prošlog tjedna Most je pokrenuo referendumsku inicijativu, a saborski zastupnik Mosta Zvonimir Troskot počeo je prikupljati potpise za referendum protiv covid potvrda i 'stožerokracije'.

Na fotografiji koju je objavio na svom Facebook profilu uz štand na kojem se prikupljaju potpisi stoji maleni dječak s papirom u ruci.

'I DJECA SU TAKOĐER REKLA "DOSTA JE! Neki od naših najmanjih su izrazili svoje mišljenje da NE žele obvezno cijepljenje i da parapolitički stožer ne može odlučivati o njihovim sudbinama. Ako se slažeš s ovim malim herojem, izađi i ti na štand i potpiši za referendum kojim se ukidaju stožer i covid potvrde. Također ovim referendumom onemogućuje se prislino cijepljenje naše djece', napisao je Troskot u svojoj objavi.

Ispod objave se odmah krenulo raspravljati - dok su ga neki podržali, drugi su komentirali da nije 'koristiti djecu'.

'Sve je ok i poštujem poštenu borbu i lijepo bi bilo da maknete HDZ, ali koristit malu djecu je krajnje neprofesionslno i bezobrazno. To ne služi nikome na čast', 'Tako je sad i djecu gurajte u svoje političke ratove...', 'Ovaj dvogodišnji dječak rekao je k***c a ne Dosta je jer on nije svjestan okoline sramota što radite,,,KAKO VAS NIJE SRAMOTA ????', bili su samo neki od komentara koji su odmah dobili i odgovor:

'Bit će isto kao i sa ljudima, uvjetovat će se, neće moći u školu, na pretrage,...Moja nećakinja nije mogla kod dermatologa bez testiranja, jer nije preboljela kovid, znači nije imala potvrdu. Nije čak ni mogla na uputnicu (pravilnik). Test na covid šogorica PLATILA 450 kn, halooo. Jer joj trebao 48 satni test. Jel se dira djecu? - obrušili su se na komentatore oni koji podržavaju Mostovu inicijativu.

'Da pa što ako je stiglo to ne mora značiti da bu sad svi morali cijepiti sa time svoju djecu. To nitko ne bu napravio na silu jer ako to napravi to bu velika pljuska za vladu. Zna se dobro koliko su jaka i čvrsta prava za djecu i ne vjerujem da bi se i jedna vlada usudila dirati u ta prava. Tko god da je dirao u ta prava bio je uvijek izbačen sa lica javnosti. Samo bezglave budale mogu da idu protiv djece, ali takvi brzo završe svoje karijere', uzvratili su prvi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:26