‘NA TVOJOJ STRANI‘

Most objavio predizbornu pjesmu, poslušajte kako Grmoja repa: ‘Heroje pamti, dižemo barjak, slavimo Badnjak‘

Pjesmu su napisali kantautor Goran Komazin Meka i Milan Kapović, a izveli su je Sandro Bastiančić iz riječke grupe En Face i Nikola Grmoja

Nikola Grmoja

 Vedran Peteh/Cropix

Nakon što su političke stranke Most, Hrvatski suverenisti i Nezavisna lista mladih u nedjelju objavile da će na nadolazećim parlamentarnim izborima u 10. izbornoj jedinici ići zajedno, Most je u ponedjeljak objavio svoju predizbornu pjesmu "Na tvojoj strani" koju su izveli Sandro Bastiančić iz riječke grupe En Face i Nikola Grmoja, Mostov kandidat za premijera Nikola Grmoja.

"Nemaš kad odustati/Na tvojoj strani ima nas/I ne posustani/Baš zato i na glas/Spremaš se obuzdati bijes/Obale i mora plijen/Epidemije za tren/Skini maske!", stihovi su prve kitica 3:15 minuta dugačke pjesme koju su napisali kantautor Goran Komazin Meka i Milan Kapović.

"Padali su dronovi/Zapelo u obnovi/Moraš van a sve lockdown/Kada su zatvorili glasno smo govorili/Znamo plan i trebaš nam/Mračili se fondovi/Sakriveni euri/Opet vijest afera čest/Dobro uvijek od zla brani/Ima nas na tvojoj strani", stihovi su refrena pjesme "Na tvojoj strani".

"Na tvojoj strani/Gledaš ljude neznane/Šume, rute, migrante/I pomisliš za tren na Dublin znane sve/Veslaš rijekom istine/Čekaš stare frendove/Da se vrate zauvijek domu svome", stihovi su druge kitice.

Nakon što se još jednom ponovi refren, mikrofona se prihvatio Grmoja. "Odlaze vani sestre i braća, daleko od dida, unuk i ćaća/Godine brojiš, dane i sate, možda se vrate mole se majke/Vatre ne gasi, heroje pamti, dižemo barjak, slavimo Badnjak/Dom uvijek brani, ima nas na tvojoj strani", stihovi su treće kitice koju je u maniri hrvatskih repera izveo Grmoja.

"Proć‘ će kiše, sivi dani/Ima nas na tvojoj strani", stihovi su kojima pjesma završava.

Nekolicina korisnika online video platforme YouTube pjesmu je pohvalila. Jedan se korisnik našalio da je Grmoja bolji reper od Vojka V-a dok je drugi Grmojin flow usporedio s onim repera Antonija Makinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:27