SNIMIO VIDEO

Mostov Marin Miletić pozitivan na koronavirus: ‘Bio sam na kavi s rizičnim kontaktom...‘

Miletić je već treći zastupnik Mostova Kluba kod kojeg je potvrđena zaraza koronavirusom
Marin Miletić
 Twitter

Bivši vjeroučitelj i MOST-ov saborski zastupnik Marin Miletić objavio je danas na svojem Twitter profilu da je pozitivan na Covid.

U kratkom videu, Miletić je kazao da se testirao nakon što je saznao da je u nedjelju bio na kavi s jednim rizičnim kontaktom.

Veli da se odmah vratio u Rijeku te da je rezultate testa dobio nakon sat vremena, kao i da je u samoizolaciji u svojem studiju.

- Saznao sam jučer da sam u nedjelju bio na kavi s rizičnim kontaktom, vratio sam se u Rijeku, napravio testiranje i dobio nalaz za sat vremena koji potvrđuje da imam koronu - objavio je Miletić.

Kazao je i da nema nikakve simptome te da se dobro osjeća, a sjednicu Sabora idućih deset dana pratit će iz izolacije.

Miletić je, inače, u rujnu iskazivao podršku Festivalu slobode, prosvjedu protiv epidemioloških mjera poput nošenja maski, koji se održao u Zagrebu, okupivši više tisuća ljudi.

Miletić je već treći zastupnik Mostova Kluba, koji broji ukupno osam članova, kod kojeg je potvrđena zaraza koronavirusom.

Da je pozitivan na koronavirus prije sedam dana objavio je Nikola Grmoja, a prije njega i Marija Selak Raspudić, zbog čega je u samoizlolaciji završio i njezin suprug Nino Raspudić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:18