LOKALNI IZBORI

Mrak Taritaš predala kandidature za gradonačelnicu i Gradsku skupštinu s prikupljenih 6206 potpisa

Pred nama su ključna dva tjedna i izazovna vremena. Mi gradu Zagrebu nudimo promjene kojih se nitko ne treba bojati, poručila je
Anka Mrak Taritaš
 Nera Simic/CROPIX

Kandidatkinja Glasa za gradonačelnicu Zagreba Anka Mrak Taritaš predala je u srijedu kandidaturu za zagrebačku gradonačelnicu i zamjenike s prikupljenih 6206 potpisa birača kao i listu te stranke i Demokrata za zagrebačku Gradsku skupštinu.

“Pred nama su ključna dva tjedna, ali iza toga i izazovna vremena. Mi gradu Zagrebu nudimo promjene kojih se nitko ne treba bojati, mogućnost da bude novi način upravljanja Zagrebom”, poručila je Mrak Taritaš uoči predaje kandidatura Izbornom povjerenstvu Grada Zagreba.

Istaknula je da je u pretkampanji prikupila 6206 potpisa birača koji su dali podršku njezinoj kandidaturi za gradonačelnicu Zagreba, kao i njezinim zamjenicima Marku Torjancu te Mirandu Mrsiću (Demokrati).

Istaknula je da nakon lokalnih izbora u Zagrebu slijedi izazovno vrijeme, jer se nakon konstituiranja Gradske skupštine mora donijeti odluka o rebalansu proračuna i krenuti s obnovom Grada Zagreba nakon potresa.

Mrsić je pozvao birače da izađu na izbore i daju podršku njihovim listama, dodavši da se Zagreb treba transformirati, dobiti novi način upravljanja i razmišljanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:50