BIVŠA MINISTRICA

MURGANIĆ PREDAJE MINISTARSTVO, AKTIVIRAT ĆE '6+6' 'Ne žalim ni za čim. Najgori potez u mandatu? Ne mislim da je bilo loših...'

 
Nada Murganić
 Dragan Matic / CROPIX

Bivša ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić u ponedjeljak je došla na svoje donedavno radno mjesto kako bi se pripremila za predaju ministarstva nedavno izabranoj novoj ministrici Vesni Bedeković te je tom prilikom za N1 televiziju rekla da misli da nije imala loše poteze re da je od prvog dana radila zdušno i srčano.

"Sjetila sam se, dolazeći ovdje danas, svog prvog dana u Ministarstvu, kad je bila primopredaja između mene i ministrice Bernardice Juretić. Ta primopredaja je prekinuta jer je u Saboru bila pauza jer je 600 osoba s invaliditetom ostalo bez asistenata i ja samo to morala ići hitno rješavati. Kako je tada počeo moj mandat, tako i je završio. uvijek je bilo hitnih intervencija...", kazala je Murganić.

"Sigurna sam da će ministrica Bedeković imati mirnije okruženje i bolje uvjete za nastavak ovog mandata. Očekujem da ćemo se danas svi zajedno ovdje oprostiti i da će svatko krenuti na svoje zadatke", dodala je.

Aktivirat će, kaže, 6+6, a trenutno nema nikakvih planova. "Danas ćemo još neke stvari dovršiti i nadam se da ćemo onda svi skupa otići na godišnji", kaže i dodaje: "Kad sve sumiram - ja sam jako zadovoljna".

Najbolji i najgori potez tijekom mandata? "Od prvog dana mandata radila sam zdušno, iskreno, srčano. Ne mislim da sam imala loše poteze. Imala sam možda preveliko povjerenje u dobronamjernost svih. Ne žalim ni za čim. Biti ministar u Vladi Republike Hrvatske za mene je bila čast. Nisam donijela štetne poteze. Jesam li mogla više i drugačije? Sigurno jesam", kazala je Murganić.

"Još jednom isprika ako sam nekoga nesvjesno uvrijedila, svjesno sigurno nisam, to nije moj stil", zaključila je bivša ministrica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:39