E TO JE FREND

Muškarac iz Brdovca postao hit, širi se video kako s kavom vesla u dječjem bazenu: ‘Svaka čast susjed Marko!‘

U popodnevnim satima situacija s poplavama počela se smirivati, pa su se u nedjelju stanovnici okolnih mjesta malo opustili
 Privatna arhiva/

Zbog poplava i visokih vodostaja u Sloveniji, uz kiše koje su i kod nas padale, vodostaji rijeka drastično su porasli. Općina Brdovec bila je jedna od prvih na udaru, Drenje Brdovečko u subotu je poplavila rijeka Sava, a poplavili su i brojni podrumi kuća. Civilna zaštita i HGSS cijeli su dan proveli spašavajući ljude i životinje iz poplavljenih kućanstava.

U popodnevnim satima situacija s poplavama počela se smirivati, pa su se u nedjelju stanovnici okolnih mjesta malo opustili. Na Facebook grupi Naš Brdovec objavljena je snimka u kojoj čovjek u dječjem bazenu na napuhavanje i s ruksakom na leđima ide u posjet susjedu, dok snimateljica i promatrači umiru od smijeha. U opisu stoji tek kratko "Snađi se druže."

Čovjek u šarenom dječjem bazenu, za kojeg u komentarima stoji da je susjed Marko, komentirao je da je dosta teško veslati do susjedne kuće. Na cilju ga čeka susjed u gumenim čizmama koji mu odgovara da ima vez s druge strane kuće. Markova supruga otkrila nam je da su mu bazen posudila kćeri kako bi susjedima dostavio kavu.

- Svaka čast susjed Marko, stoji u komentarima na objavljenoj snimci uz brojne druge poruke podrške za upornog Marka. Snimka je u kratko vrijeme prikupila gotovo 100 lajkova i desetak komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:23