USPJEŠNA OPERACIJA

Muškarac iz Rovinja pao s gotovo 700 grama marihuane, otkrio ga policijski pas Duks

Iz istarske policije u petak su priopćili da su kriminalistički obradili 33-godišnjaka i prijavili ga za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Pas Duks

 Pu Istarska

Policijski pas Duks otkrio je gotovo 700 grama marihuane u stanu 33-godišnjaka u Rovinju, koji je pritvoren i kazneno prijavljen pod sumnjom da je proizvodio, odnosno 'dilao' tim opijatima.

Iz istarske policije u petak su priopćili da su kriminalistički obradili 33-godišnjaka i prijavili ga za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

image

Policijski pas Duks i njegov kolega policajac Ivica Šest

Goran Sebelic/Cropix

Temeljem operativnih saznanja da se bavi preprodajom droge, u četvrtak mu je pretražen stan, a nakon što je policijski pas Duks pozitivno reagirao na drogu, policija je u stanu pronašla nekoliko paketića s ukupno 691 gramom marihuane.

Po dovršetku istrage, u petak ujutro doveden je u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Policija je izvijestila i kako su 29-godišnjakinju iz Rovinja osumnjičili da je prije dva dana, u automobilu u šumici uz cestu Rovinj-Bale, dala na korištenje 35-godišnjaku dio marihuane koju je nabavila za vlastite potrebe.

Kod sebe je imala oko 59 grama marihuane te je protiv nje podnesena kaznena prijava za omogućavanje trošenja droga 35-godišnjaku, uz optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, odnosno radi posjedovanja droge za vlastitu potrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2022 17:50