‘PAO‘ DILER

Muškarac u Puli imao improvizirani laboratorij za uzgoj indijske konoplje, policija mu pronašla i amfetamin

Osumnjičeni (39) po dovršetku kriminalističkog istraživanja priveden je u pritvorsku jedinicu PU istarske

Pronađena droga u Puli

 PU istarska

Pulska policija provela je kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policajci su došli do informacija da osumnjičeni proizvodi i preprodaje drogu te su u petak, temeljem naloga nadležnog suda, obavili pretrage njegova doma i vozila. Prilikom pretrage doma pronašli su vrećice s ukupno 178 grama bijele praškaste materije, za koju je preliminarnim testiranjem dobivena pozitivna reakcija na amfetamin. Također su pronašli vrećice i kutije u kojima se nalazilo ukupno 307,1 gram marihuane, kao i dvije precizne digitalne vage.

image

Pronađena droga u Puli

PU istarska

U domu osumnjičenika policijski službenici pronašli su i improvizirani laboratorij za uzgoj indijske konoplje, odnosno utvrdili su da je počinitelj u jednoj prostoriji postavio opremu za uzgoj i kante u kojima je uzgajao indijsku konoplju. Pronašli su i oduzeli 27 stabljika, visina od 32 do 81 centimetra te vrećice s ukupno 375 grama lišća konoplje.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja u subotu ujutro priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:03