UOČI POSKUPLJENJA

Na benzinsku stigao s kanisterima i natočio 300 litara dizela: ‘Možda nije zabranjeno ali je opasno!‘

Time je, procjenjujemo, uštedio oko 12 eura odnosno 90 kuna, ali razbjesnio i brojne druge potrošače
 Čitatelj/

Iako je najavljeno da će dizel poskupjeti za samo četiri centa po litri, ljudima su, čini se, dozlogrdila bilo kakva poskupljenja pa je već i takva najava uzrokovala neke neobične pojave na benzinskim pumpama.

Kako nam je javila jedna čitateljica, benzinsku pumpu na Ribnjaku tako je jučer zauzeo potrošač koji je tamo stigao s kanisterima te natočio, prema njenoj procjeni, oko 300 litara dizela. Time je, procjenjujemo, uštedio oko 12 eura odnosno 90 kuna, ali razbjesnio i brojne druge potrošače koji su u međuvremenu čekali u redu također kako bi natočili benzin.

image
Čitatelj/

"Navodno nije zabranjeno, kaže čovjek na blagajni... Možda nije zabranjeno ali je opasno! On je doveo u opasnost sve nas na benzinskoj i šire, da bi uštedio nekoliko eura na cijeni goriva", ljutita je bila čitateljica.

Moguće je, naravno, da to nema nikakve veze s poskupljenjem te da je čovjek stigao po gorivo jer posjeduje i neki veći potrošač (recimo, traktor ili kakvo drugo vozilo), no to je u svakom slučaju razljutilo pojedine građane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 03:45