DONESENA ODLUKA

Na Filozofskom fakultetu ipak neće zbog radova održavati nastavu online: Uprava je pronašla novo rješenje

Na nastavu na daljinu trebalo se prebaciti se zbog radova na obnovi pročelja zgrade
 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Unatoč najavi da će se nastava na zagrebačkom Filozofskom fakultetu u ljetnom semestru zbog građevinskih radova odvijati online - što je nezadovoljne studente potaknulo na potpisivanje peticije, uprava fakulteta ipak je pronašla je novo rješenje.

Nastava će se, potvrdili su mailom zaposlenicima i studentima, održavati uživo.

Pismo Uprave prenosimo u cijelosti:

"U skladu s najavom da ćemo vas o mogućnostima održavanja kontaktne nastave pravovremeno obavještavati, iznimno nas veseli da je današnji sastanak Koordinacije za postpotresnu obnovu rezultirao dogovorom u skladu s kojim će se nastava u ljetnom semestru ak. god. 2022./2023. održavati kontaktno u prostorima Fakulteta. Izvođač je ponudio operativno rješenje prema kojem će se osigurati sve potrebne mjere zaštite studenata i zaposlenika Fakulteta, a dinamika radova u najvećoj mogućoj mjeri uskladiti s nastavom na Fakultetu.

Prema preliminarnom planu, građevinski radovi bi mogli započeti već u prvom tjednu nastave. Zamjena stolarije u predavaonicama izvodit će se subotom i nedjeljom kako bi se radnim danom nastava mogla neometano održavati.

Sukladno planu radova, izvođač će u suradnji s Tehničkom službom Filozofskog fakulteta izraditi i plan ograničenog pristupa pojedinim dijelovima Fakulteta u kojima će se radovi odvijati i tijekom radnog dijela tjedna.

Molimo vas za razumijevanje i suradljivost te nužan oprez i uzajamnu pomoć ponajprije studentima i zaposlenicima s invaliditetom."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 16:53