INCIDENT U ISTRI

Na nastavu zbog straha došlo samo dvoje od 18 učenika: Učenik ozlijedio učiteljicu, a onda se pojavio njegov otac...

Ravnatelj škole kazao je kako je to bila samo ‘kap koja je prelila čašu‘ te je slučaj prijavljen nadležnim institucijama

Ilustracija

 Ferenc Szelepcsenyi/Alamy/Alamy/Profimedia/Ferenc Szelepcsenyi/alamy/alamy/profimedia

Gotovo cijeli razred jučer nije došao na nastavu u Osnovnu školu Tone Peruška u Puli zbog, kako neslužbeno doznaje Glas Istre, problematičnog ponašanja jednog učenika. Riječ je, naime, o jednom trećem razredu koji pohađa 18 učenika, od kojih se u ponedjeljak na nastavi pojavilo tek dvoje.

Jučerašnjem nedolasku na nastavu prethodio je događaj koji se odvio u četvrtak u razrednoj učionici, koji je, prema riječima ravnatelja škole Kristijana Cinkopana, bio "kap koja je prelila čašu" te je slučaj prijavljen nadležnim institucijama.

Učenik tog razreda navodno je ozlijedio učiteljicu i uništio dio školskog inventara, nakon čega je otac djeteta pozvan da dođe po njega u školu, te se nakon svega učiteljici unosio u lice i vikao pred ostalim učenicima pa je slučaj prijavljen policiji.

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Suzana Sokač potvrdila je da je u četvrtak u prijepodnevnim satima, oko 11.30 sati, došlo do incidenta u školi, radi čega je protiv jednog roditelja, a kako neslužbeno doznajemo, riječ je o ocu od ranije problematičnog dječaka, podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, piše Glas Istre,

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2023 10:10