ZAHVALA BOGU S DISPLEJA

NA ODLUCI USTAVNOG SUDA BOGU SE ZAHVALILI ISCJELITELJ, VARALICA I OSUĐENI UBOJICA Tko su vlasnici displeja na Trgu?

Bogu hvala na odluci Ustavnog suda zbog odluke o zdravstvenom odgoju i Božji blagoslov svim sucima Ustavnog suda i ljubljenom hrvatskom puku, poruka je koja se u srijedu mogla vidjeti na LED displejima na zagrebačkom Trgu bana Jelačića

Bogu hvala na odluci Ustavnog suda zbog odluke o zdravstvenom odgoju i Božji blagoslov svim sucima Ustavnog suda i ljubljenom hrvatskom puku, poruka je koja se u srijedu mogla vidjeti na LED displejima na zagrebačkom Trgu bana Jelačića i Cvjetnom trgu. Poruku je potpisala tvrtka Divinus Victoria d.o.o., ujedno vlasnik displeja u Zagrebu.

Neuobičajena poruka zahvale pojavila se nakon objave odluke Ustavnog suda koji je privremeno zabranio zdravstveni odgoj u osnovnim i srednjim školama jer je prekršena procedura.

Ubojstvo Solde

No, mnoge je zanimalo tko stoji iza ove tvrtke. Prema sudskom registru, osnivači tvrtke su Roman Slovenec, Marinko Stojanović i Davor Denac. Sva trojica vlasnika otprije su poznata javnosti.

O Davoru Dencu na mnogim se forumima govori kao iscjelitelju i Božjem poslaniku, no zagrebački svećenik fra Smiljan Kožul prozvao ga je varalicom.

Marinko Stojanović punio je novinske stupce 1999., kada je u Požegi pucao u trbuh Miljenku Soldi te ga smrtno ranio. Devet godina kasnije Stojanović je, zajedno s prijateljem Emirom Mehmedagićem, pretukao splitskog gradonačelnika Željka Keruma u zagrebačkom kafiću Ramazzoti u Tkalčićevoj ulici.

Također, njegova zaštitarska tvrtka Lupus bila je pod istragom policije. Njegove su zaštitare povezivali s likvidacijom Adriana Čupića, bivšeg pripadnika Tigrova.

Mnogi portali već su prenijeli povijest vlasnika tvrtke, no iz tvrtke to negiraju.

- Neki portali su iznijeli mnoge laži i neistine o nama, a da nisu ništa provjerili. Iako imamo sve elemente za tužbu, mi smo tvrtka koja je oduvijek bila miroljubiva i nećemo tužiti nikoga - kaže Goran Rašić, direktor tvrtke, i dodaje da je tvrtka Divinus Victoria medijska kuća specijalizirana za vanjsko digitalno oglašavanje.

Kad je riječ o zahvali Bogu na presudi Ustavnog suda, Rašić ističe se da ju je “kuća od srca dala”.

‘Služimo Bogu i ljudima’

- Mi smo uvjerenja da je poruka pristojna, da nikoga ne vrijeđa. Prvobitni cilj naše tvrtke nije financijske prirode već istinsko služenje Bogu i ljudima - istaknuo je.

Dodao je i da su većina zaposlenika vjernici koji “žive po Božjim zapovijedima”. - Kada uđete u našu tvrtku, prvo što vidite je kip Isusa u prirodnoj veličini, s raširenim rukama mira i dobrodošlice - piše u odgovoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:24