INCIDENT U SPLITU

Na Rivi se skandiralo ‘gazi purgere‘ dok se reporterka javljala uživo, RTL: ‘Suzdržite se‘

RTL je nakon incidenta imao potrebu oglasiti se na službenoj Facebook stranici

Maja Oštro Flis

 Screenshot/rtl/

Veliki uspjeh i prolaz u finale Lige prvaka mladih juniora Hajduka proslavili su brojni ljubitelji sporta jučer na splitskoj Rivi, gdje ih je dočekala masa navijača.

Riva, koja je bila popunjena tada je eruptirala, tvrdi Slobodna Dalmacija. Palile su se bengalke, ispaljeno je i nekoliko pojedinačnih vatrometa. Navijači su izvikivali imena juniora, ali ne samo to...

Za RTL Danas se uživo iz Splita javila reporterka Maja Oštro Flis, a u njezinom javljanju dogodio se incident. Dok je razgovarala s jednom starijom navijačicom, navijači iza nje počeli su skandirati: "Gazi, gazi purgere!" Žena koju je reporterka intervjuirala na kraju im se pridružila, a Oštro Flis je javljanje završila riječima: "Hajduk spaja generacije".

No, RTL je nakon incidenta imao potrebu oglasiti se na Facebooku:

- Nastavno na incident koji se desio tijekom javljanja uživo u glavnoj informativnoj emisiji, RTL Danas, naša izjava je kako slijedi: Incident se dogodio tijekom javljanja uživo. Naša voditeljica u studiju odmah je reagirala. RTL ima nultu stopu tolerancije na govor mržnje i sve druge vrste nasilja. Molimo sve navijače da se suzdrže od ovakve vrste izjava. Sport treba ujedinjavati ljude, a ne ih dijeliti - napisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 00:07