TVRTKA STUDENTA LUKE

Na službenoj adresi ni traga tvrtki, ali unuka Šime Krasić svi znaju

Na sva četiri zvona ispred kuće nitko nije odgovarao, kao ni na nekoliko naših telefonskih poziva
 Ranko Šuvar/CROPIX

ZAGREB - Tvrtka Prave nekretnine d.o.o., osnivača i direktora Luke Ivančića, pri trgovačkom sudu je registrirana na adresi Prištinska 1c, u zagrebačkom kvartu Dubrava.

Na toj istoj adresi je prijavljena i Silvana Ivančić, Lukina majka i kći državne revizorice Šime Krasić. Međutim, ništa ne upućuje na to da se u raskošnoj trokatnici nalazi tvrtka 19-godišnjeg Šimina unuka, preko koje je za 17 milijuna kuna kupljena Pamučna industrija Duga Resa.

Prekršaj zbog natpisa

Ni na dvorišnoj ogradi (kaslića nema), a ni u predvorju kuće nema nikakvog imena ni prezimena, a kamoli naziva tvrtke. Već to je prekršaj, jer prema zakonu naziv tvrtke mora biti vidljivo istaknut na adresi na kojoj je tvrtka prijavljena.

Da je riječ upravo o kući u kojoj živi poduzetni mladi unuk Šime Krasić sa svojom obitelji, doznali smo od susjeda. Na upit zna li gdje je tvrtka Prave nekretnine, prva susjeda nam je odgovorila da za tu tvrtku nikad nije čula.

No, kada smo je pitali gdje živi obitelj Krasić, odmah nam je sa smiješkom pokazala susjednu kuću.

Iako je ispred kuće danas u 15.30 sati bio parkiran BMW trojka vrijedna oko 60.000 eura i Renault Twingo, nitko nam nije otvarao vrata. U predvorju kuće nalaze se četiri zvona, no nije bilo nikakvog odaziva.

I majka na visokoj funkciji

Niti na telefonske pozive danas nitko nije odgovarao. Inače, osim nedodirljive i moćne bake, Lukina majka Silvana Ivančić također je na visokim pozicijama. Ovlašteni je revizor i sudski vještak za financije i računovodstvo Županijskog suda u Zagrebu te broker i član suradnik Središnje depozitarne agencije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 11:29