DERANJE PARTIJANERA

Na Ultri nitko ne kupuje kondome, ali kad vidite cijenu na kiosku možda će vam biti jasno zašto

Paket od tri komada kondoma kreće se u rasponu od 110 do 180 kuna, paprene su i cijene upaljača, vode, piva...

Ista vrsta kondoma, crni ”rebrasti za bolju ugodu”, u drogeriji se prodaju za 39,90 kn, na trafici na Ultri za 180 kuna 

 Nina Glučina Ramadža

"Kondomi nam uopće ne idu, ni jedan se nije prodao...", žali nam se prodavačica u jednoj od dvije trafike Tiska, smještene uz Park mladeži. "Ili se ne seksaju ili ne paze", domeće.

Bacamo oko na ponudu, cijene nas šokiraju! Paket od tri komada kreće se u rasponu od 110 do 180 kuna, prenosi Slobodna Dalmacija. Ima da te odmah volja prođe...

"Organizatori su odredili cijene svih artikala", govore nam.

Bome.

I upaljači imaju paprenu cijenu, a još se ni ne smiju unijeti unutra. Koštaju 36 kuna. Pivo od pola litre košta 60 kuna, bočica vode iste zapremnine 36.

image

Kiosci na Ultri nude artikle po paprenim cijenama

Nina Glučina Ramadža

No, prodavačice su zadovoljne jer su "ultraši", kako kažu, "jako pristojni". "Nitko se ne gura, krađa nema, jako su dragi i korektni...", hvale ljubitelje elektronske glazbe. "Ugodno sam se iznenadila, mislila sam da će biti svega", kazuje nam jedna.

Iznenađene su ni što se ne kupuju kartice za internet, za razliku od prethodnih godina, kad su bile tražena roba. Zahvalne su i što ih je vrijeme poslužilo.

"Nije vruće, to nas je spasilo, pa je puno lakše izdržati. A i ima nas dovoljno pa se izmjenjujemo", doznala je Slobodna Dalmacija od vrijednih djelatnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. prosinac 2022 19:25