NUMERO UNO

Načelnik Murtera, koji pegla službenu karticu u bordelu, proglašen osobom koja je ‘okrenula najviše žena‘

Načelnik se uz pomoć štaka popeo na pozornicu, a tijekom dodjele je bio vrlo dobro raspoložen, pa čak i ponosan ‘priznanjem‘ koje mu se uručuje.

Toni Turčinov

 Nikolina Vukovic Stipanicev/cropix/

Niti činjenica da je njegova afera procurila u medije, a niti izvidi koje je pokrenuo USKOK nisu pokvarili raspoloženje načelniku Općine Murter-Kornati Toniju Turčinovu. Podsjetimo, Turčinova je posljednjih dana upoznala cijela zemlja nakon što je otkriveno da je račun u bordelu platio službenom karticom, a njegovi nevješti pokušaji da se obrani su padali jedan za drugim.

No, Turčinov nije dopustio da mu ovaj skandal pokvari ljeto. Tako se ovaj načelnik jučer pojavio pred svojim sumještanima, a tijekom večeri je od tamošnje udruge Kučerosi dobio nagradu ‘numero uno‘, piše Telegram.

Riječ je o priznanju koje se dodjeljuje osobi koja je, citira Telegram, "okrenula najviše žena preko ljeta".

Lokalni mesar Ivo Šikić Rogić vodio je ovu mizoginu dodjelu koja je postala tradicija u Murteru.

- Bio sam ranije ‘numero uno‘, a sada je došlo vrijeme da se ide na mlađe. Predajem svoju titulu numero uno našem načelniku koji je osvitlao obraz hrvatskom turizmu pred cijelom Europom, poručuje Šikić Rogić u videu koji je objavio Telegram.

VIDEO: Telegram

Načelnik, koji je nedavno operirao Ahilovu tetivu, se uz pomoć štaka popeo na pozornicu, a tijekom dodjele je bio vrlo dobro raspoložen, pa čak i ponosan ‘priznanjem‘ koje mu se uručuje.

Inače, prema ovom degutantnom običaju, piše Telegram, muškarci među sobom biraju najvećeg galeba i pritom oko vrata simbolično nose konop s ribarskom iglom za "uzeti nevinost". Pritom strankinje s kojima spavaju boduju prema starosti i državljanstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:31