DONIJELI ODLUKU

Nacionalni stožer produljio epidemiološke mjere za Splitsko-dalmatinsku i Zadarsku županiju

Zabranjen je posjet domovima za starije, održavanje organiziranih zabavnih okupljanja na brodovima, te svadbe s više od 50 osoba
 Hina/Damir Sencar/Pool/Cropix

Nacionalni stožer Civilne zaštite produljio je u srijedu nužne epidemiološke mjere za Splitsko-dalmatinsku županiju do 24. rujna, te do 1. studenog za Zadarsku županiju gdje je odsad broj prisutnih na "privatnim proslavama, svečanostima i karminama" ograničen na najviše 25.

Na prijedlog lokalnog Stožera civilne zaštite, načelnik Nacionalnog stožera i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović donio je danas odluku kojom se ograničenja u Zadarskoj županiji produžuju sve do 1. studenog.

Do tada je na snazi zabrana posjeta domovima za starije, održavanje organiziranih zabavnih okupljanja na brodovima, kao i svadbenih svečanosti s više od 50 osoba. Tako je uz ovu potonju stavku dodano da "na ostalim privatnim svečanostima i proslavama te karminama može biti prisutno najviše 25 osoba".

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 9. rujna je na prijedlog Stožera Splitsko-dalmatinske županije donio Odluku prema kojoj nužne epidemiološke mjere za područje županije ostaju na snazi do 24. rujna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:58