NATJEČAJ ZA POSAO

Najbrže rastući digitalni izdavač u Hrvatskoj traži dizajnere, developere, urednike i managere, prijavite se OVDJE

Portali i aplikacije EuropaDigitala (ED) u prvom dijelu godine ostvarili su 62% više posjeta i 25% više jedinstvenih korisnika nego lani, objavljeno je danas.

Ovime je ED, u sklopu čije mreže se nalaze vodeći portali poput Jutarnji.hr, Net.hr ili Gloria.hr, u prvih pet mjeseci ove godine postao najbrže rastući digitalni izdavač u Hrvatskoj.

ED portale svakog mjeseca, po podacima Gemius Audiencea, prosječno posjeti gotovo milijun i 300 tisuća jedinstvenih korisnika koji ostvare 34 milijuna posjeta i pregledaju oko 200 milijuna stranica.

Osim vrlo dobrih podataka o posjećenosti, ED je danas također objavio poziv svim zainteresiranim senior dizajnerima, frontend i backend developerima, project managerima, web urednicima i novinarima da se jave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ukoliko ih zanima posao u najbrže rastućom digitalnom izdavaču.

ED je jedan od vodećih digitalnih izdavača u Hrvatskoj.

U sklopu njegove mreže nalaze se Jutarnji.hr , Net.hr , Sportskenovosti.hr , Gloria.hr , Autoklub.hr , Domidizajn.hr , Dobra-hrana.hr , Dosi.hr, Bestseller.hr , Dodo.hr i brojni drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 23:05