OPASNA, LIJEPA I ZLA

NAJLJEPŠA KRIMINALKA U SUZAMA MOLILA ZA MILOST 'Ja stvarno ne mogu više biti u pritvoru. Dajem seosku straćaru za jamčevinu'

 Facebook

Slobodanka Tošić (29), zvana Boba, bivša Miss fotogeničnosti BiH, sudionica Survivora i Playboyjeva zečica rodom iz Han Pijeska, uhićena je u Hrvatskoj i 1. srpnja izručena u BiH zbog suđenja za optužbe da je sudjelovala u pokušaju ubojstva, te da je bila dio bande koja je ukrala oko 4,5 milijuna eura

Punih sat vremena trajalo je izlaganje optužnice koja Slobodanku Tešić tereti za suučesništvo u pokušaju ubojstva Đorđa Ždrala, kao i za pripadnost kriminalnoj organizaciji.

Tužiteljstvo BiH će materijalnim dokazima, te svjedočenjem šest svjedoka dokazati da je optužena namamila Ždrala u klopku, kada su ga pokušali ubiti', rekao je tužitelj Dubravko Čampara, a prenosi Blic.

Branitelj optužene je na kraju i ovog ročišta zatražio da se njegova klijentica psti na slobodu.

Kao jamstvo za puštanje na slobodu obrana je ponudila seosku kuću u vlasništvu obitelji Tosić. Slobodanka je na kraju ročišta briznula u plač, te se u suzama obratila sudskom vijeću:

'Obećavam da neću nigdje ići. Ja stvarno ne mogu više biti u pritvoru. Neće biti greške s moje strane', projecala je.

Suđenju je prisustvovala i majka optužene. Ona je za Blic rekla: 'Pa zašto bi Boba bježala? Ona se ni dosad nije krila, nego je nisu pozivali. U zatvoru se prepolovila. Baš je loše izgledala kada sam ju vidjela u sudnici, sa onim lisicama.... užas'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 04:29