UDAR NA DŽEP GRAĐANA

Nakon goriva i proizvođači mlijeka Dukat i Meggle najavili rast cijena!

Dobra vijest tek može biti činjenica da proizvođači hrane još uvijek nemaju u planu podizati cijene, bez obzira na rast cijena goriva. Upitno je tek koliko dugo to neće imati u planu.
karlovac, 140910.Kosor otvorila KIM.Premijerka Kosor otvorila KIM-ov najsuvremeniji proizvodni pogom za punjenje trajnog mlijeka u boce, u kojeg je Dukat ulozio 20 milijuna kuna.Foto: Danijel Tuskan / Cropix
 Danijel Tuskan / CROPIX

ZAGREB - Rastu cijena nije se mogla oduprijeti niti mliječna industrija , potvrdila su to dva od tri najveća proizvođača Dukat i Meggle za RTL Danas.

Razlog poskupljenju nije viša cijena goriva već otkupne cijene mlijeka. Koliko će točno mlijeko i mliječni proizvodi poskupjeti još se ne zna, ali sigurno je da građani ne mogu biti oduševljeni tom činjenicom. Baš kao niti mljekari koje između redaka Dukat i Meggle optužuju za rast cijena.

Dobra vijest tek može biti činjenica da proizvođači hrane još uvijek nemaju u planu podizati cijene, bez obzira na rast cijena goriva . Upitno je tek koliko dugo to neće imati u planu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 07:49